Кампания събира фермерски продукти в подкрепа на благотворителна инициатива за медици в Смолян Избрана

Офисът на фонд "Земеделие" в Смолян обяви кампания за събиране на фермерски продукти за подпомагане на инициативата за осигуряване на топъл обяд за медиците от първа линия, информират от Областната дирекция на фонда. Събраните хранителни продукти ще бъдат предназначени за продължаване на инициативата, с която ученици приготвят топъл обяд за медици от МБАЛ- Смолян.
Фермерите, които имат желание да дарят своя продукция за кампанията, могат да се свържат с офиса на фонд "Земеделие" в Смолян. Продуктите ще бъдат събирани в периода от 30 ноември до 4 декември. Служителите на Областната дирекция също ще се включат в кампанията и със събраните от тях средства ще купят хранителни продукти.
От 23 ноември медиците на първа линия от областната болница получават топъл обяд, сготвен от ученици от Професионалната гимназия по туризъм и строителство. Засега са осигурени средства за приготвяне на храна за ковид екипите за две седмици. Организаторите очакват към кампанията да се включат дарители, които да продължат благотворителната инициатива.

Прочетена 1073 пъти Последно променена в Сряда, 25 Ноември 2020 12:24
Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта