Пулсар® Плюс – едно решение, за две технологии – Clearfield® и Clearfield® Plus! Избрана

На полето кипи масова сеитба, както на най-новите, така и на добре познатите Clearfield® и Clearfield® Plus хибриди на водещите семенарски компании. Пулсар® Плюс е вече доказалият се хербицид без значение коя от двете технологии сте избрали. Един продукт, едно решение за видимо по-добър контрол и на трудните плевели!
Предимствата на Пулсар® Плюс не свършват дотук. Благодарение на новата формулация с вградени аджуванти се постига по-бързо прилепване и проникване на активните вещества за още по-добър контрол на плевелите и по-малка зависимост от атмосферните условия (температура, влажност и UV радиация). Високо технологичната формулация допринася и за отлична ефикасност срещу плевелите с восъчно-власинков налеп и паразита синя китка. Освен всичко това, хербицидът е с единствената имазамокс формулация с гъвкава доза и цена за най-рентабилно производство. Всички тези предимства допринасят Пулсар® Плюс да бъде едновременно изборът на инвестиращите и на по-икономичните фермери.
B2 siteБлагодарение на допълнително добавената стойност, идваща от по-добрата формулация и категоричен контрол при тежко заплевеляване и силно нападение от паразита синя китка, както и гъвкавите дози, даващи възможност за намаляване на разходите, изборът е повече от ясен:
За да сте на Плюс, третирайте с Пулсар® Плюс!
Единствената имазамокс формулация с гъвкава доза на приложение за по-добро управление на инвестициите.
Важно!
БАСФ и семенарските компании застават единствено и само зад пълната технология - сертифицирани хибриди с Clearfield® или Clearfield® Plus и хербициди, произведени от БАСФ.
За спокойствие на всички фермери БАСФ съвместно със семенарските компании квалифицират семената и само тези, които успешно преминат квалификационната програма получават логото Clearfield® или Clearfield® Plus. При самата квалификация хибридите се сертифицират от БАСФ в технология с хербициди, производство на БАСФ.

Прочетена 590 пъти Последно променена в Понеделник, 19 Април 2021 14:28
Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта