Corteva™ Agriscience предлага решения за чисти и здрави посеви при житните култури Избрана

Богатата гама от хербициди дава възможност за най-подходящия избор и ефикасен контрол на житни и широколистни плевели

Скъпи приятели,
След предизвикателната изминала година Ви благодарим, че за пореден път избрахте да бъдете с нас и ни се доверихте като на надежден партньор, с когото не от вчера споделяте успехи и същите тези предизвикателства!
За поредна година Corteva™ Agriscience ще предостави цялостни решения за селското стопанство както ненадминати хибриди с висок добивен потенциал, така и растителна защита, с която ще се чувствате спокойни за посевите си.
Огромният ни научен и производствен потенциал ни дава изключителни възможности да бъдем лидери в предоставянето на иновации, решения и услуги, които са от реална полза за Вас, нашите клиенти.
От тази позиция ние по-ясно виждаме Вашите проблеми, които възникват при отглеждането на културите и новите хоризонти в развитието на модерния агробизнес.
Посрещаме новия сезон заедно и затова сме по-силни, по-уверени и по-готови от всякога за предизвикателствата на земеделското производство!
Вярваме, че 2021 г. ще бъде успешна, защото знаем, че Вие, нашите партньори, сте професионалисти от най-висока класа и заедно можем да постигнем много!
Позволете ни да Ви представим нашите решения за чисти и здрави посеви при житните култури:
Дерби® Супер Едно /Ланселот® - хербицид, който ефективно се бори с икономически важните едногодишни и многогодишни широколистни плевели. Той е регистриран за приложение при житни култури - пшеница и ечемик, а от тази година вече е регистриран и при царевица за зърно и силаж.
Спира растежът и развитието на чувствителните плевели в рамките на един ден след третирането.
Дерби® Супер едно/Ланселот® работи перфектно при оптимална влажност на почвата, при която плевелите се развиват нормално.
Ниските температури до 5°C и температурни амплитуди не влият на действието му.
Дерби® Супер едно/Ланселот® e вегетационен хербицид, проникващ в плевелите през вегетативните части и след това се транслоцира в цялото растение. Другото предимство на Дерби® Супер едно/Ланселот® е, че притежава и почвено действие, което позволява по-нататъшна защита от 2-3 седмици от вторично поникващи широколистни плевели.
Селективен е към културата, приложен след втори лист, ефективен срещу лепка, дори и в напреднал стадий, ефемерни плевели и срещу технологична самосевка слънчоглед, както и срещу технологична самосевка рапица.
Палас® 75 ВГ - хербицид за едновременна борба срещу житни и широколистни плевели при пшеница. Той e доказан еталон за борба срещу овсига и власатка в България.
Продуктът може да се прилага от 3-ти лист до втори стъблен възел.
Палас® има основно вегетационно действие, но има и почвено действие, насочено срещу вторично поникващите плевели.
Той съдържа иновативното широкоспектърно активно вещество Пироксулам.
Няма ограничения в сеитбооборота за следващи култури, включително и бобови.
Корело® Дуо 85 ВГ е най-широкоспектърният хербицид за борба срещу житни и широколистни плевели. За поредна година Корело® осигурява безупречен контрол на всички икономически значими плевели при пшеница, тритикале и ръж.
До няколко часа след приложението развитието на плевелите спира, а след няколко дни се появяват визуалните признаци на ефективност. Пълно загиване на плевелите може да отнеме от 1 до 3 седмици.
Не се влияе от ниски температури и високи амплитуди, селективен е към културата, приложен след втори лист, ефективен срещу самосевка слънчоглед и рапица.
Корело® Дуо е стандарт срещу ливадна власатка и овсига.
Корело® Дуо контрола отлично всички икономически важни житни и широколистни плевели с едно третиране.
Старане® Голд е вегетационен хербицид за контрол на широколистни плевели. Еталон срещу лепка и поветица. Хербицидът съдържа активните вещества флуроксипир и флорасулам. Старане® е селективен към пшеница, ръж, овес, ечемик и тритикале.
Прилага се от втори лист до вретенене на културата, през есента или пролетта.
Мустанг® - селективен системен хербицид за борба с широколистни плевели в пшеница и ечемик, включително устойчиви на хормоноподобните хербициди.
Продуктът съдържа две активни вещества, които блокират растежа на плевела и водят до неговото загиване.
Приложението му е вегетационно:
При есенно третиране житните култури трябва да са влезли във фаза братене, широколистните плевели да са от втори до осми лист; коренищните да са 10-15 см.
При пролетно третиране на житните култури може да се използва до края на фаза братене, широколистните плевели трябва да са от втори до осми лист; коренищните да са 10-15 см.
Мустанг® може да се смесва с фунгициди, противожитни хербициди, листни торове и инсектициди.
За борба срещу всички икономически важни болести в житните култури предлагаме добре познатия фунгицид Алегро®. Той е фунгицид от концепцията AgCelence® на BASF. Комбинацията от стробилурин с един от най-силните триазоли – епоксиконазол по отношение на видовете ръжди и септория дава по-удължена защита срещу тези болести. Също така усилва фотосинтезата и блокира хормона етилен, който се синтезира от културата при стресови условия. Алегро® ще се предлага за последна година, като ще бъде по-изгоден от аналогични фунгициди.
През 2021 г. търсете по-добрата цена с пакетното предложение Дерби® Супер Едно + Алегро®, който е 20% по-изгоден от аналогични пакети. Този пакет ще предостави безупречно справяне с плевелите и болестите по житните култури.
Скъпи приятели, желаем Ви успешна 2021 година! На добър час в приключението, наречено земеделие! Ние ще бъдем винаги до Вас, когато ни потърсите за съвет или помощ!
Земеделието е нашата обща мисия – да я изпълним!

Cerials 2021 kor 1

Прочетена 478 пъти Последно променена в Вторник, 09 Февруари 2021 12:00
Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта