Corteva Agriscience™ – лидерът в ExpressSun® технологията при слънчогледа Избрана

Компанията отделя най-много инвестиции за създаване на нови хибриди по тази технология, които надграждат качествата на предишните и дават все повече ползи за фермерите

ExpressSun® технологията е открита и въведена в практиката от Дюпон и Пионер – компаниите, чиито земеделски бизнеси днес са обединени във фирма Corteva Agriscience™. Оригиналът на ExpressSun®технологията принадлежи на Corteva Agriscience. ExpressSun® технологията е добре позната на всички производители. Ние, от Corteva, винаги можем да добавим още нови и интересни факти за нея.
ExpressSun® технологията е регистрирана търговска марка на Corteva Agriscience и като такава е представена за първи път на пазара през 2005 година. Оттогава нашата компания отделя най-много инвестиции за създаване на нови хибриди по тази технология, които надграждат качествата на предишните и дават все повече ползи за фермерите. ExpressSun® технологията е една изключителна перспектива за увеличаване на добивите в слънчогледопроизводството. През 2020 година ExpressSun® технологията е най-отглежданата в България, с най-много площи, които се равняват почти на 2/3 от цялата площ на слънчогледа в страната. Corteva Agriscience е абсолютен пазарен лидер в България. От първите десет най-отглеждани ExpressSun® толерантни слънчогледови хибрида в страната, осем хибрида: P64LE25, P64HE118, P63LE113, P64LE136, P64HE133, P64LE99, P64LE137, P64LE121, са от портфолиото на Corteva. Corteva Agriscience предлага на българските зърнопроизводители най-богатата и разнообразна листа с ExpressSun® толерантни слънчогледови хибриди, отговарящи на най-високите изисквания за изключително висок добивен потенциал и стабилност, вкл. при екстремни климатични условия, толерантност и качествени показатели. Благодарение на тези практически предимства Express® толерантните слънчогледови хибриди с марка Pioneer® са предпочитани от производителите в България и марката е безспорен лидер на пазара. За 2021 година компанията предлага на българските фермери 9 високодобивни Express® толерантни хибрида, като единствено и само Corteva има в портфолиото си високоолеинови хибриди слънчоглед по ExpressSun® технология: P64НЕ118, P64НЕ133, P64НЕ144. В икономически аспект разходите за контрол на плевелите при прилагане на ExpressSun® технологията за отглеждане на слънчоглед са по-ниски в сравнение с всички други технологии на пазара. Важен компонент от нея е единственият регистриран хербицид – Експрес® 50 СГ, който дава безупречни резултати срещу едногодишни и многогодишни широколистни плевели, в това число и най-упоритите при слънчогледа – свиница и паламида.
През 2021 година търсете Експрес® 50 СГ в пакет с безплатен прилепител Виволт™ 90, който е регистрирана търговска марка на Corteva AgriScience™ и дава по-добра абсорбция и пълен ефект срещу важните и упорити плевели. Прозорецът на приложение на хербицида при ExpressSun® технологията е изключително широк, което дава възможност за гъвкаво приложение според фаза на културата и фазата на плевелите, с възможност за коригиращо третиране с Експрес® 50 СГ при вторично заплевеляване. ExpressSun® технологията е без остатъчно почвено действие от хербицида и без ограничение в сеитбообращението за следващи култури, дори и при засушливи условия и различни почвени типове. Corteva Agriscience гарантира успешното й представяне само при употреба на Експрес® 50 СГ. За пълен контрол на плевелите при слънчоглед, отглеждан по ExpressSun® технология, Corteva Agriscience™ предлага изключително селективния за културата вегетационен хербицид срещу едногодишни и многогодишни житни плевели Шадоу®. ExpressSun® технологията е регистрирана търговска марка на Corteva Agriscience™ и от представянето си на пазара от 2005 година до днес продължава да е доказаното средство за увеличаване на добивите при производството на слънчоглед. Чрез иновативни подходи и инвестиции в създаване на все по-високодобивни хибриди с марка Pioneer®, Corteva като безспорен лидер в този сегмент работи за изграждане на сигурно бъдеще за земеделските производители.

Шадоу® е регистрирана търговска марка на UPL OpenAG™
Експрес® е регистрирана търговска марка на FMC

SUNF ExpressSun ok OK 2

 

 

 

 

ЗА УЛЕСНЕНИЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Новите опаковки на Corteva agriscience™

Уважаеми колеги, земеделци,
Както вече знаете, от 1 юни 2019 година на борсата за първи път се представи независимата компания Corteva agriscience™ с дейност в областта на земеделието, която включи в себе си активите на DuPont, DuPont Pioneer и Dow Chemical Company. Това сливане доведе до промяна на опаковките на продуктите за растителна защита. През селскостопанския сезон 2020 – 2021 година ще откриете на пазара както продукти, брандирани с логата на DuPont и Dow Chemical Company, така и същите продукти, разпространявани с нова опаковка.
Новата опаковка ще бъде млечнобяла със синя капачка, която ще бъде брандирана с логота на Corteva agriscience™
Допълнителни въпроси:
– В какъв цвят ще бъде новата опаковка?
– Опаковката ще бъде млечнобяла.
– Ще се промени ли формата на опаковката?
– Не, формата на опаковките на определения продукт ще се запази.
– Материалът на опаковката ще бъде ли променен?
– Материалът на всички опаковки ще остане непроменен.
– В какъв цвят ще бъде капачката?
– Капачката ще бъде синя.
– Ще се промени ли формата на капачката?
– Не, формата на капачките на определния продукт ще се запази.
– Размерът на капачките ще бъде ли променен?
– Не, размерът на капачките за определения продукт ще бъде еднакъв.

Прочетена 394 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта