FENDT – интелигентна жътва за Вашата ефективност Избрана

Високотехнологичните комбайни от серия L на FENDT въплъщават икономичност, модерни технологии и гъвкавост на работа. Те съчетават доказалата се през годините технология на вършачната система, новата икономична технология при двигателите и единствената по рода си система за нивелиране ParaLevel

Дизайнът на работното място на водача е решаващо, когато става въпрос за това, да се извлече най-добрият резултат от машината. Ето защо кабината Proline предлага простор и отлична видимост към ключовите елементи на комбайна като разтоварващия шнек и хедера. По този начин операторът може да реагира по-бързо на променящите се условия на полето. Комбайните на FENDT са оборудвани с удобна седалка от последно поколение. Серийното въздушно окачване и разнообразието от различни настройки осигуряват оптимална адаптация към индивидуалните нужди. Заедно с 3D регулируемата кормилна колона е лесно да се намери удобната за работа позиция. Допълнителната седалка е също толкова комфортна. При работа през нощта FENDT предлага мощни работни светлини за осветяване на далечни разстояния.
SLD 0375 retuschiert site7“ Vario-терминал с цветен сензорен екран осигурява максимален комфорт на управление и контрол на машината. Чрез интегрирането му в подлакътника се спестяват редица излишни движения. Водачът може да променя настройките на машината бързо и интуитивно. Механизаторът трябва само да избере културата за жънене от терминала и вече всички необходими настройки като скорост на барабана или настройката на контрата стават автоматично. Терминалът контролира всички функции на комбайна и на двигателя и предоставя информация за състоянието на всички работни параметри, като загубите например. Друга полезна функция на новата концепция на електрониката е автоматичното регулиране на скоростта на мотовилото към скоростта на комбайна.
Високата ефективност на барабана се дължи освен всичко останало и на големия му диаметър от 600 мм. Барабанът с монтирани допълнителни тежести гарантира посредством своята висока инерция постоянен поток от материал при същевременно спокойна работа и внимателно третиране на зърното и сламата дори и в трудни условия. Особеност, която отличава MultiCrop сепаратора (MCS) от другите вършачни системи и го поставя на по-високо ниво, е сепариращата контра MCS, която се вдига електрически над центробежния сепаратор, ако не е необходима. Това дава допълнителна възможност за настройка според различните условия на жътва. Ситата се характеризират с висока ефективност на почистване при всякакви условия. Стандартните сита HighCapacity са лесни за регулиране и надеждни и осигуряват по-чист продукт в бункера на комбайна.
Серия L черпи своята сила от 6-цилиндров двигател. Не само при работа, но и при движение на пътя FENDT залага на ниския разход на гориво. Така при транспортиране комбайните се движат в икономичния си минимум с максимална скорост 25 км/ч при намалени обороти на двигателя.
Комбайнът от серия L предлага богат пакет оборудване за максимална ефективност при ниски производствени разходи и по-чиста реколта в бункера. За постигане на високи резултати по отношение на качество и приложимост, всеки комбайн се нуждае от равномерно подаване на масата - точно това предлагат хедерите FreeFlow и PowerFlow според избора на клиента.
FENDT предлага хедерите FreeFlow с работни ширини от 4,80 м до 7,60 м. Големият диаметър на шнека на хедера, ножовете Schumacher както и хидравличното задвижване на мотовилото гарантират лесна поддръжка и предлагат икономически изгодна алтернатива на хедера PowerFlow.
Хедерът PowerFlow на FENDT с работна ширина от 5,50 м до 6,80 м при L серията предлага големи предимства пред всички останали. Посредством активните ленти PowerFlow ожънатата маса се транспортира равномерно и се осигуряват всички условия за гладка и безпроблемна вършитба.
 1411812 siteЗа постигане на оптимална и постоянна производителност дори и при наклонени терени, моделите комбайни с ParaLevel са оборудвани със специален преден мост. Това позволява компенсиране наклоняването на машината при склонове до 20% и гарантира дори и в хълмистите райони равномерно разпределение на ожънатата маса върху вършачната, сепариращата и почистваща системи, с което и максимална производителност и ефективност. Концепцията на този патентован преден мост се основава на структурата на паралелограм и предлага в допълнение към класическите предимства на системите за копиране на наклона допълнителни положителни характеристики. Така водачът може да избира между работен модул и транспортен модул. При работния режим хоризонталната позиция на машината увеличава стабилността и сигурността при наклон.
Всеки един фермер трябва да бъде сигурен, че комбайните от серия L ще му гарантират безпроблемна и високоефективна жътва независимо от условията. Те са неизменното допълнение към машинния парк на всеки земеделски производител и задължителен партньор на тракторите FENDT. Свържете се с търговските представители на компания ЗЛАТЕКС, за да си осигурите още сега подходящия пакет от машини и технологии за Вашето стопанство.

етикети:
Прочетена 631 пъти
Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта