През 2021 година Manitou отново е ориентиран към клиента! Избрана

През 2020 година, въпреки пандемията COVID-19, Manitou затвърди позицията си на водеща марка телескопични товарачи както на световно ниво, така и на българския пазар. Производителят внедрява множество иновации в своите телескопични товарачи, които допринасят за по-голяма удовлетвореност от тяхната употреба и спестяват средства за ежедневна поддръжка.
DSC 4334 siteЕдин от основните акценти през 2021 година отново е двугодишната пълна заводска гаранция на всички нови машини на френския производител. Това води до по-голяма сигурност за клиента, така машината му ще бъде защитена гаранционно за по-дълъг период. В тази връзка Manitou оптимизира и предлага допълнително много гъвкави и изгодни пакети за удължаване на стандартната гаранция с допълнителни четири години, което дава възможност машината да бъде гаранционна за цели шест години.
Вече всяка нова машина Manitou MLT e свързана машина. Тази революционна иновация, внедрена като стандарт, носи след себе си множество ползи за клиента. Чрез дигиталната свързаност с машината всеки може най-рационално да управлява цялата дейност и разходи за поддръжка и крайното придобиване на телескопичния товарач. Събирането на данни от работата на машината се осъществява върху сървър, до който клиентът има достъп от всяка точка на света и по всяко едно време на денонощието. Свързаността на машината дава информация за местоположението на машината, разход на гориво, разход на AdBlue, отработени мото часове, оставащи мото часове до техническо обслужване, брой отработени часове за деня, брой часове работа на двигателя на празен ход, най-чести грешки, генерирани в компютъра на машината, и множество друга полезна информация, a разходите се свеждат до минимум.
За по-голямо удобство Manitou пусна в експлоатация мобилното приложение MyManitou, което може да се инсталира безплатно и лесно на смартфони и таблети с всякакъв вид операционни системи. Мобилното приложение улеснява достъпа до свързаната машина, когато сте на път, или когато сте извън офиса. Чрез мобилното приложение имате лесен достъп до инструкцията за употреба на вашето Manitou, както и до много бърза и лесна връзка с вашия дилър на резервни части и сервизно обслужване.
mlt635 130ps p 001 q siteManitou Group получи наградата Sommet d’Or на изложението Sommet de l’Elevage в Клермон-Феран. Наградата бе присъдена за функцията EcoStop, налична в гамата телескопични товарачи MLT.
Sommet de l‘Élevage, европейското изложение за професионалисти в животновъдството, организира състезанието Sommets d’Or всяка година. Събитието възнаграждава редица иновации в осем отделни категории. За това ново издание бяха подадени 70 заявления, като само 13 от тях спечелиха награди. Сред тях функцията EcoStop беше победител в категорията машини. Членовете на журито избраха тази опция въз основа на икономията на гориво и запазването на двигателя.
Функцията EcoStop автоматично изключва двигателя и свързания с него брояч на часовете, когато водачът е извън кабината и двигателят работи на празен ход, въз основа на настройка на времето (с избор от 1 до 30 минути). Тази функция е проектирана да отговори на нуждите на всички земеделски приложения, като винаги дава приоритет на производителността на потребителите.
mlt737 130ps p elite 023 siteПредимствата на функцията EcoStop са:
— Намаляване на амортизацията на машината (37% от общите разходи за машината): Eco Stop спира двигателя и свързания с него брояч на часовете. Режимът на празен ход без механизатор представлява 30% от общия брой часове в работата на телескопичните товарачи от гамата MLT
— Намаляване на разхода на гориво (32% от общите разходи за машината): EcoStop спира разхода на гориво на двигателя и свързания с него празен ход
— Намаляване на превантивната поддръжка (13% от общите разходи за машината): EcoStop намалява честотата на превантивна поддръжка.

Прочетена 424 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта