Самоходните пръскачки CAFFINI – качество, надеждност, мощност и икономичност Избрана

Селското стопанство става все по-механизирана и по-високотехнологична индустрия. Земеделските производители все повече търсят машини, които да работят ефективно и икономични на полетата. Италианският производител CAFFINI добре знае това. Компанията, базирана близо до Верона, основана през 1924 г., първоначално за ремонт на селскостопанско оборудване, е една от първите компании в Италия, които са пионери в механизацията на селскостопанската индустрия. От 1980 г. произвежда самоходни пръскачки, щангови и вентилаторни пръскачки за овощни градини и лозя. Намира се в долина, известна с отглеждането на ябълки, круши, праскови, грозде, зърнени храни и тютюн. CAFFINI изнася своите продукти в повече от 25 страни по света.
Най-популярните самоходна пръскачки е серията STRIKER. Има три модела в гамата – 3000 л, 4000 л и 5000 л, с различна височина на осите, от 1250-1800 мм, както и различни ширини на осите, за различни култури, а работният захват е до 36 м. А версията STRIKER Levante, представена на Agritechnica, е с променлива височина на клиренса от 1500 до 2000 мм. Двигателите са VOLVO Penta.
„Caffini е пионер в производството на пръскачки и с право внимателно избира какви компоненти да влага в своите машини“, казва Джерардо Кафини, Технически директор в CAFFINI. „Нашите самоходни пръскачки са мощни и в същото време икономични. А клиентите ни усещат сигурност и надеждност.“
ZPicture1 siteТехнически решения и надеждно обслужване
STRIKER е със задвижване на четирите колела, с хидро-пневматично окачване за стабилност и при неравни терени и е оборудвана със система против приплъзване. Механичното регулиране на следата се извършва чрез хидравличен повдигач. Двойните сгъваеми рамена на щангата са стабилизирани с осцилираща махална система, която осигурява паралелна работа за равномерно пръскане. Моделът е оборудван и със сензори за копиране на терена, което прави възможно адаптирането на щангата към наклонени терени. Има задна камера и панорамна камера, които позволяват 360° видимост; бордовият компютър позволява автоматично управление на пръскането и осигурява GPS позициониране, както и сензори и аларми за препятствия.
Италианският производител CAFFINI има решения както за стопанства с по-малко обработваеми площи, така и за средно големите и големите стопанства – CAFFINI STRIKER с обем на резервоара 3000 л, 4000 л и 5000 л и работен захват от 21 м до 36 м.
Самоходните пръскачки CAFFINI STRIKER са оборудвани с 4-цилиндров двигател VOLVO PENTA, помпа 300 л/мин, 400 л/мин или 450 л/мин; хидростатична трансмисия с 4 задвижващи колела; автоматичен компютър; премиксер; електроконтрол – до 9 ел. клапана; повдигане с паралелограм и окачване с амортисьори; хидравлични крила със странично затваряне, защитени дюзи; тройни разпръсквачи Тrijet; бункер за измиване на ръцете с чиста вода; контрол на крилата с джойстик; климатизирана кабина, с активен филтър за въздуха и седалка с въздушно окачване. Регулируема ширина на следата, управление на крилата и регулиране на разстоянието им от повърхността чрез сензори, задвижване 4х4, което гарантира работа и при по-неблагоприятни условия. Оборудвани с навигационна система – за прецизно сателитно управление и автоматично изключване на секциите. А с опцията въздушен ръкав си осигурявате за перфектно пръскане и работа дори и при наличие на вятър.
Кабината „Premium“ е монтирана на серията Striker, одобрена като кат. 4 (т.е. защита от прах, аерозоли и изпарения) е изключително просторна и е оборудвана с големи стъкла, гарантиращи безупречна видимост.
Комфортът в кабината се осигурява от автоматична система за контрол на климата с активни филтри, а предните и задните фарове за нощна работа и електрически регулируемите огледала оптимизират изгледа както на полето, така и на пътя. С многофункционалния джойстик, вграден в подлакътника и оборудван с бордови компютър, часовете работа на полето преминават в комфортни условия и простота на управлението.
ZPicture3 siteАнгажирани с грижа за околната среда
„Ние, от CAFFINI, сме ангажирани да предоставяме както технологични иновации, така и грижа за околната среда“ – казва Джерардо Кафини. – Затова и мотото ни е CAFFINI: Technology & Ecology – Технология и Екология!“
Самоходните пръскачки CAFFINI позволяват третиране на голям обем площи, в кратки срокове, в съчетание с предимствата на комфорт и надеждност. Те са перфектният избор за успешно земеделско стопанство. CAFFINI: качество, традиции, иновации!
Zzlatex logo siteЗЛАТЕКС ООД е официален и ексклузивен вносител на CAFFINI за България. С повече от 15 години сътрудничество между двете компании и натрупаните знания и опит, сервизните и продуктови специалисти на ЗЛАТЕКС ще Ви консултират професионално за най-подходящия за Вас и Вашето стопанство продукт. Свържете се с представителите на ЗЛАТЕКС, за да получите най-подходящата за Вас и Вашите условия пръскачка CAFFINI при най-добри и удобни за Вас условия.

Прочетена 417 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта