За всеки посев и за всяка следа –самоходна пръскачка CAFFINI RIDER Избрана

Уникалната машина на веронската компания е лека, високооборудвана, стабилна

CAFFINI Rider Vario Track е лека, с високо ниво на оборудване самоходна пръскачка. Тя е единствената от този клас, която предлага хидравлично регулиране на ширината на следата директно от кабината. Стандартно машината е с ISOBUS,базирана система за компютърен контрол за прилагане на богат избор от опции, пестящи разходи и време.

Благодарение на системата Vario_Track, самоходната пръскачка RIDER на веронската компания CAFFINI лесно се адаптира към обработката на всякакъв вид открити култури, включително градинарски култури.

Rider е най-новото попълнение в гамата на самоходни пръскачки Caffini. Уникален по рода си, той лесно се адаптира към обработката на всички видове открити полски култури, включително градинарски култури. Стабилността на машината идва от здравата, но в същото време лека стоманена рама, от независимото въздушно окачване, от новите резервоари от 2500 и 3000 литра със специален дизайн за ултранисък център на тежестта, от перфектно разпределение на теглото между двете оси, от кабината с видимост 360°.

Висока производителност се гарантира от 4-цилиндровия двигател Stage 4 - 100 kW, AdBlue, задвижване на четирите колела и управление и хидростатичната система Bosch-Rexroth.

caffini rider sprayer copy siteVario_Track

Това, което прави Rider уникална машина, е ексклузивната система Vario_Track за регулиране на разстоянието между колелата с почти непрекъснато изменение от 150 до 300 см, което позволява на машината да се адаптира към различните култури, регулирайки ширината на следата комфортно от кабината. Междинните интервали са: 160-180-200-210-225-250-270-280 cм. Това означава, че не е нужно да се връщате в работилницата или фирмата, за да променяте ширината, а го правите директно по време на движение.

Разпределение на теглото

2270666 29043591 siteПрецизната работа на техническия отдел във фазата на проектиране осигури оптимално разпределение на тежестта между двете оси, всичко в полза на мощно и ефективно сцепление. Всички резервоари (лесно достъпни) за хидравлично масло, гориво и вода за измиване на веригата са разположени близо до кабината, за да балансират теглото на двигателя, разположен в задната част на машината. Целта беше постигната – 50% тегло на всяка ос и безупречно сцепление.

Радиус на завиване

CAFFINI RIDER siteМеждуосието от само 280 см и големият ъгъл на завиване позволяват на Rider завиден вътрешен радиус на завиване, както за 2500 л, така и за 3000 л, от порядъка на 280 см. Идеален за интензивно градинарство, той позволява висока скорост на третиране на културите, без да ги уврежда. Разбира се, 3-те възможности на завиване са част от стандартното оборудване на пръскачката.

Стабилност

zlatex12 siteБлагодарение на проучването за разпределението на тежестта, резервоарите от 2500 л и 3000 литра позволяват натоварване, поддържайки машината стабилна. Специално проектирани, те са изработени от ротационен полиетилен, гладки дори отвътре и без мъртви петна и утаяване и отговарят на действащите разпоредби за вътрешно почистване на резервоари.

Сила и лекота

Целта за ниско тегло, въпреки очевидната здравина на машината, е постигната чрез използването на специални стомани с висока якост. Защитата на рамата е гарантирана от дузина стъпки на измиване, от скъп процес на катафорезна баня, както и епоксидно боядисване. С тегло под 6000 кг Caffini RIDER e лека, маневрена, но и изключетелно здрава самоходна пръскачка.

1815288 siteОкачване

Rider Vario_Track е оборудван стандартно с предно и задно пневматично окачване с прогресивна реакция, в зависимост от товара, което гарантира максимален комфорт и безопасност за оператора както на полето по време на работа, така и на пътя по време на транспорт.

Задвиждане

Мощността на хидростатичната помпа и задвижващите колела Bosch Rexroth се управляват от контролери Bosch и от ефективен хидравличен диференциал за независимо задвижване на гумите в зависимост от сцеплението със земята. Тази система, за разлика от класическата с две помпи (по една за всяка ос), позволява опционално сцепление при тежки условия при транспорт и при работа, благодарение на това, че всяка гума може да използва максимално наличната мощност.

Кабина

Picture1Специално проектираната кабина позволява 360° видимост: операторът може да наблюдава по всяко време не само къде минават предните колела, но и работата зад кабината. Разполагате с ергономичен подлакътник с джойстик, мултиграфичен дисплей, разположен във волана.

CAFFINI RIDER:конструктивно качество на елементите, уникални характеристики по отношение на лекота, маневренест, комфорт и видимост от кабината – перфектната самоходна пръскачка за контрактори и средно големи стопанства.

Пръскачките CAFFINI са оборудвани с навигационна система, чрез която се осигурява прецизно управление на пръскачката; автоматично управление на припокриването, контрол и изключване на секциите; директно смесване на препарата непосредствено преди пръскане. По този начин се постигат прецизност и високо качество на пръскане, свеждане на загубите до минимум и опазване на околната среда.

Благодарение на системата за автоматично регулиране по височина на на пръскане, щангата следва контурите на почвата. Ултразвуковите сензори поддържат височината на пръскане постоянна по всяко време. Постига се оптимално разстояние между дюзата и целевата площ, дори и в пресечени терени.

Picture2 siteСамоходните пръскачки CAFFINIRIDER и CAFFINI STRIKER позволяват третиране на голям обем площи, в кратки срокове, в съчетание с предимствата на комфорт и надеждност. Те са перфектният избор за успешно земеделско стопанство. CAFFINI: качество, традиции, иновации!

zlatex siteЗЛАТЕКС ООД е официален и ексклузивен вносител на CAFFINI за България. С повече от 15 години сътрудничество между двете компании и натрупаните знания и опит, сервизните и продуктови специалисти на ЗЛАТЕКС ще Ви консултират професионално за най-подходящия за Вас и Вашето стопанство продукт. Свържете се с представителите на ЗЛАТЕКС, за да получите най-подходящата ва Вас и Вашите условия пръскачка CAFFINI при най-добри и удобни за Вас условия.

Прочетена 441 пъти Последно променена в Четвъртък, 21 Януари 2021 13:34
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта