Новите трактори Fendt 200 VFP Vario са вашите партньори за отлични резултати Избрана

Последното поколение на серията предлага пълна гама с интелигентни решения за земеделие

Специализираните трактори на Fendt с безстепенната трансмисия Vario вдъхновяват все повече клиенти по целия свят през последните десет години - за използване в специални насаждения като лозя, овошки и хмел. Последното поколение на серията специализирани трактори Fendt 200 VFP Vario се предлага с интуитивната концепция за работа FendtONE, което го прави първия специализиран трактор с напълно интегриран терминал. Новата технология на Fendt 200 VFP Vario повишава прецизността и ежедневната ефективност и улеснява спазването на изискванията за документация.
news 3 high siteСерията специализирани трактори Fendt 200 VFP Vario включва пет модела (Fendt 207 Vario, Fendt 208 Vario, Fendt 209 Vario, Fendt 210 Vario, Fendt 211 Vario) с външни ширини от 1,07 метра до 1,68 метра. Максималният диапазон на мощност от тази серия е от 79 к.с. до 124 к.с. Всички модели се предлагат като версии Power, Profi и Profi +.
Двигателят AGCO Power отговаря на степен V на емисиите с дизелов оксидационен катализатор (DOC), дизелов филтър за твърди частици (DPF) и селективно каталитично редуциране (SCR), но без рециркулация на отработените газове. Електронно управляваният вентилатор Visctronic работи точно, когато е необходимо. Работи по-тихо и пести гориво.
ПОВЕЧЕ ПРОСТРАНСТВО С НОВАТА КОМФОРТНА КАБИНА НА FENDT
Новата 4-колонна кабина на Fendt 200 VFP Vario е по-просторна и предлага повече пространство за главата.
Филтърната система може да бъде надстроена до категория на защита 4 в съответствие със стандарта на ЕС EN15695, със защита срещу прах, течни торове и техните пари.
Fendt 200 VFP Vario отговаря на всички изисквания за използване на растителна защита и гарантира безопасността на водача.
Има нова контролна конзола с многофункционален джойстик за лесно и интуитивно управление на машината.
news 4 high siteКонцепцията за работа на FendtONE включва нов контролен панел отстрани с мултифункционален джойстик, кръстат лост и 12" терминал. Във Fendt 200 VFP Vario, 12" терминал е вграден в покривната облицовка над предното стъкло. 10" цифровото табло за управление е разположено в предната част на кормилната колона. Индикаторите му включват скорост на движение, обороти на двигателя и нива на течности. Цифровото табло може да се управлява от бутон на кормилната колона. Настройките на машината се извършват по-лесно.
FENDT 200 VFP VARIO POWER
Водачите на Fendt 200 VFP Vario Power за първи път могат да се насладят на 10"цифров дисплей. Това прави много по-лесно, по-бързо и по-ясно да конфигурирате функциите на двигателя, трансмисията и работната хидравлика. Мултифункционалният джойстик отваря нови възможности за управление във Fendt 200 VFP Vario Power. Сега може пропорционално да контролирате два клапана и да регулирате активната скорост на темпомата, всичко това с бутоните на джойстика.
FENDT 200 VFP VARIO PROFI
Fendt 200 VFP Vario Profi се предлага с 10" цифрово табло за управление като стандарт. Можете също така да изберете 12" терминал в покривната облицовка над предното стъкло, за да осигурите на водача по-голяма площ на дисплея. Дисплеят на терминала може да бъде конфигуриран така, че да отговаря на нуждите на водача.
Със стандартната помпа и допълнителен 3L джойстик, Fendt 200 Vario Profi е перфектно оборудван за използване на сложно оборудване. Джойстикът 3L може да се използва, наред с други неща, за управление на инвентар за отстраняване на листа с интегрирана функция за 3-та хидравлична верига.
НОВИ СИСТЕМИ СЪС САНТИМЕТРОВА ТОЧНОСТ НА FENDT 200 VARIO PROFI +
news 6 high siteС Fendt 200 VFP Vario Profi + дори тесният трактор може да се похвали с пълната гама от интелигентни решения за земеделие, възприети от нашите стандартни трактори, Fendt 300 Vario и Fendt 700 Vario. В допълнение към навигационната система Fendt Guide (по-рано VarioGuide), Fendt 200 Vario Profi + се предлага в модула Agronomy на Fendt Task Manager и Fendt Task Doc (по-рано VarioDoc Pro).
С Fendt Task Manager могат да се създават задачи за работа в офиса или в движение и да се изпращат направо в машината. Използвайте Fendt Task Manager заедно с Fendt Guide и RTK корекционен сигнал, за да обработвате полетата по-ефективно.
news 13 high siteКогато пръскате, може да избегнете преминаването два пъти на едно и също място. След като работата приключи, Fendt Task Doc може автоматично да изпрати задачата за работа обратно в офиса. Това улеснява документирането на извършената работа.
12-инчовият терминал може да показва различни функции на машината, опции за насочване, ISOBUS функции и функции на инвентара, а дисплеят може да бъде персонализиран според нуждите на водача. При специални насаждения като лозя, овошки или хмел, система за навигация на трактора улеснява работата много, особено при първото засаждане. Той е чудесен за подреждане на колове и растения с точност до сантиметър и по-лесно и ефективно извършване на последващата работа.
Намерете решение на предизвикателствата днес – новите трактори Fendt 200 V/F/P Vario са Вашите партньори за отлични резултати, сега и в бъдеще.

етикети:
Прочетена 1058 пъти Последно променена в Петък, 04 Декември 2020 11:05
Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта