Тайтън Машинъри България ще представлява Maschio Gaspardo на българския пазар Избрана

Италианската компания има дългогодишни традиции в производството и доставката на земеделска техника

Тайтън Машинъри България продължава да развива кръга на партньорските отношения, които реализира с добре известни и наложили се на пазара компании. Израз на тази политика е наскоро осъщественото партньорство с италианската компания Maschio Gaspardo, която ще допълни продуктовата гама на Тайтън Машинъри.

“С това партньорство получаваме възможност да разширим асортимента на предлагания от нас прикачен инвентар и да отговорим на нуждите на допълнителна група клиенти. С тези продукти възнамеряваме да предложим алтернативи по отношение на стандартни земеделски практики, като потенциалните клиенти тук реално могат да бъдат както по-малки, така и големи фермери”, сподели Филип Цветков, Директор за България на Тайтън Машинъри.

20160414 diablo w 0005 1

За Maschio Gaspardo

Maschio Gaspardo предлага земеделско оборудване в различни направления и е добре позната марка за българските фермери. Тя концентрира усилията си към предлагане на прецизни и ефективни машини, които да покриват нарастващите нужди и изисквания на земеделските производители в наши дни.

Maschio Gaspardo следва и дори създава едни от най-добрите практики, към които се придържат фермерите и насърчава реализирането на модерните решения в земеделието. Компанията разполага с 13 търговски клона и 8 завода по цял свят, като насочва усилията си към намаляване на въглеродните емисии и опазването на околната среда, а всичко това датира повече от 50 години назад във времето.

За Тайтън Машинъри България

„Тайтън Машинъри България“ ЕАД е част от европейската мрежа на Titan Machinery Inc., която предлага машини за селското стопанство и строителна техника, резервни части и извършва гаранционно и следгаранционно обслужване в САЩ и Европа. Основен стратегически партньор на Titan Machinery Inc. в доставката на ново оборудване е международният холдинг CNH Industrial, производител на техника за селското стопанство и строителството.

Тайтън Машинъри България е официален представител за страната на марките Case IH и Case Construction, лидери в производството на земеделска и строителна техника. Представител е и на един от най-престижните производители на прикачен инвентар Vaderstad, високотехнологични самоходни пръскачки Agrifac, ремаркета Annaburger и високоефективни хедери MacDon. Компанията разполага със 7 търговско-сервизни бази на територията на България, в които работят над 115 специзирани висококвалифицирани служители.

За повече информация относно предлаганите машини с марка Maschio Gaspardo, можете да се свържете с Тайтън Машинъри България на:

кратък номер: *4040

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

web: https://titanmachinery.bg/

Прочетена 2242 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта