АГРОТАЙМ ТЕХНИК - Надеждният партньор за вашите земи и бизнес Избрана

Вярваме, че грижата и прецизността ще ни помогнат да обработваме земята си по-лесно, ефективно и резултатно. Нашата цел е да предложим качествена селскостопанска техника, както и ремонт и поддръжка на най-високо ниво, казва Лазар Лазов, управител на фирма „Агротайм техник“, град Исперих

102422777 1848790355262740 7491174755744527200 n

Ася Василева

„Агротайм техник е създадена в края на 2017 г., за да обслужва агробизнеса в района на Североизточна България, а и не само там, осигурявайки съвременна техника и поддръжка и предоставяйки възможност за широко приложение на рентабилни решения в прецизното земеделие. Фирмата предлага на земеделците продажба на земеделска техника, следпродажбено обслужване и сервиз, както и гаранционно и следгаранционно обслужване, резервни части на склад.

Повече за дейността на компанията разговаряме с нейния управител Лазар Лазов.

  • Какво предлага „Агротайм техник“ на българския пазар?
  • В портфолиото имаме марки от компактни трактори LS до големи инвентари за обработка на полето от бранда Технопол, Украйна. Другите ни инвентари са Corbins, Испания, – пълно лозаро-овощарско оборудване – от ножици до машини за събиране на продукцията. Също така предлагаме и напоителни системи NaanDanJain. Израелската фирма е лидер в напоителните системи. Предлагаме и ремаркета и цистерни за внасяне на органична тор Samson, Дания.

LS е южнокорейска марка трактори, част от групата LG. В завода на LS се произвеждат и някои от моделите на New Holland. Тракторът LS XR50 е най-продаваният трактор в България от компактния клас. Тракторите LS са с максимална мощност до 101 к.с. в модела ХР 101, а започват от 27 к.с. с модела J27. Тракторите са както с кабини, така и без. Машините се отличават с надеждност, маневреност. Имат 2 години гаранция или 1500 моточаса. Двигателите са Mitsubishi, а най-големият модел ХР 101 е с двигател IVECO, отговарящ на стандарта Tier 4 Final.

103128452 2764136583912381 7524415234822805524 n

Тракторите LS са много подходящи за лозари, овощари, животновъди, по-малки земеделски стопанства. Като съотношение цена-качество те са най-доброто, което има на пазара.

Предлагаме пълна поддръжка и обслужване както гаранционно, така и извънгаранционно на всички машини. „Агротайм техник“ е оторизиран сервиз на марката за Североизточна България.

Агротайм техник“ е официален представител за България на украинския производител Технопол. Производителят е на пазара от 10 години, а от 2 години е в България. Произвежда инвентари от 12-метрови култиватори до т.нар. иглени брани или ротационни мотики. Един инвентар, който е бил популярен в България, а днес отново с променливите метеорологични условия става все по-търсен. Той е уникален с това, че работните му органи са стоманени, докато при инвентара на другите производители те са чугунени, което компрометира здравината и работата на полето. Хидравличните цилиндри са скрити в рамката. Машините имат много подобрения, които са с цел да помогнат на земеделците да запазят по-дълго инвентара. Също така предлагаме и сечки за слънчоглед, грапи.

Ремаркетата и цистерните, които представляваме, са на датския производител Samson, който е лидер на пазара в тази сфера. Ремаркета за разхвърляне на твърда органична тор, както и цистерни за течна тор. Цистерните използват много надеждни методи за обработка на течната тор – за всмукване не се използват вакуумни помпи, а вакуумът се създава по естествен начин, с което се избягва постоянната поддръжка на помпата. Машините имат и много други преимущества – те са изцяло поцинковани, имат троен пласт на боята, а това е важно, тъй като течната тор е много корозионна и разяжда всичко, до което се докосне.

Corbins е марка с много богата история в сферата на производството на лозаро-овощарско оборудване. Те са пионери в производството на компресори за лозаро-овощарството. Към днешна дата произвеждат абсолютно всичко, свързано със сектора, – от ножици за подрязване до вентилаторни пръскачки, косачки за междуредово косене и много други инвентари.

Агротайм техник“ е представител за България и на марката NanDanJain– лидер в напоителните системи от Израел. Това е най-модерното днес капково напояване. От всяка една точка на света собственикът може да контролира и следи напояването на овощните си градини, оранжерии или открити полета от смартфона си. Предлагаме и пивотни системи. Предоставяме услугата от дизайна на полето и цялата система до инсталирането и консултирането.

Работим с нашия дългогодишен партньор ОТП лизинг за преференциални условия, които след одобрение можем да предложим на нашите клиенти.

СЕРВИЗЕН ЦЕНТЪР – НАЙ-МОДЕРНИЯТ В БЪЛГАРИЯ

Новооткритият сервизен център на „Агротайм техник“ е най-големият специализиран сервиз за ремонт на земеделска техника в България.

101831273 289101235560751 793051197385976868 n

  • Защо решихте да направите сервизен център?

  • Заради нуждата от нашите машини, заради необходимостта от една качествена услуга. Смятам, че предлагаме такава качествена услуга и на нашите клиенти. Това е голяма отговорност. Целта ни е да сме постоянни в качеството, което предлагаме. Идеята ни е да обхванем района в радиус 70-80 км около Исперих, което позволява реакция в рамките на деня да сме на полето, да открием проблема и ако може да се отстрани на място, да го отстраним. Ако не, разполагаме с платформа за транспорт до 40 тона, за да можем да докараме машината в сервиза.
    Нашите механици са висококвалифицирани и с над 15 години опит. С помощта на най-новите технологии ние ремонтираме всички видове земеделска техника – от всички модели трактори до усъвършенствани сеялки без оран
    .

Сервизът е разположен на площ от 2000 кв.м. Разполага със склад за резервни части. Капацитетът на сервиза е 9 работни зони. Извършваме от диагностика на машините, софтуерна диагностика, диагностика на хидравлична система до монтаж и демонтаж на гуми до 52 цола; разполагаме със стотонна хидравлична преса; предлагаме сервиз на климатична инсталация. Предлагаме и мобилен сервиз. Сервизните ни автомобили са оборудвани с всичко необходимо, за да се извърши ремонт на полето.

Механиците, които работят при нас, са с богат опит в ремонта на машини от всякакви марки. Към момента нямаме машина, която да не сме успели да ремонтираме качествено дори и по отношение на софтуера. Имаме 9 сервизни техника плюс заварчик и стругар.

Държим по-голямата част от резервните части на склад, както и основните консумативи като филтри, ремъци и масла. От тях поддържаме голяма наличност за всички модели и марки земеделска техника. Работим с доставчици от цяла Европа за части, които пристигат при нас в рамките на максимум една седмица.

Сградата на сервиза е изградена според всички екологични тенденции и норми за енергийна ефективност.

Прочетена 2253 пъти
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта