CLAAS инвестира в тракторите Избрана

Компания CLAAS е по средата на тригодишния си мултимилионен проект за инвестиции в завода си за трактори в Льо Ман, Франция. Когато проектът бъде завършен през 2020 г., заводът ще стане един от най-големите и модерни в Европа.

2018-а стана една от най-успешните години за компания CLAAS,след като приходите и достигнаха рекордните 3,9 милиарда евро. Тези рекордни суми се дължат не само на продажбата на комбайни и силажокомбайни, но също и на значителното увеличение в продажбите на трактори. С над 50 съществуващи модела, успехът на CLAAS в тракторостроенето е огромен. Това беше основното послание на пресконференцията на компанията по време на SIMA 2019 в Париж.

Затова и основните усилия на CLAAS са насочени към модернизирането на завода за производство на трактори в Льо Ман.Когато бъде приключено модернизирането, то не само ще гарантира по-високо качество на производството, но и ще увеличи капацитета на завода с 30 на сто нови трактори годишно.

На изложението SIMA също така беше представена концепцията на автономна машина на компанията, наречена Automatic Guided Vehicle. З

Прочетена 2710 пъти
Оценете
(2 гласа)

Оставете коментар

Моля, попълнете всички полета означени със звездичка (*). Не се допуска HTML код.

logo naz

 

 

гр. София 1124, ж.к. Яворов, бл.8, вх.В, ет.1, ап.1
Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 895 451 986
Факс: +359 895 451 986

  Фейсбук страница на "Гласът на земеделеца"
  Фейсбук страницата на "Пчела и кошер"


Контакти | За реклама | За нас | Условия

Етикети Kaрта на сайта